Pravila pisanja IC Biografija!

Go down

Pravila pisanja IC Biografija!

Komentar by Michael_Scofield on Thu Dec 17, 2015 10:09 pm

RP vam nije da svaka priča govori o tome kako vam je majka umrla , otac poginuo pa ste morali sami da se brinete , školujete , pa završite fakultete i ulazite u bande ... to nema veze sa RPom.


Npr. ako pričate o gangsteru nekom , neće čovjek od 30 godina sebi upropaštavati sebi život , to uglavnom počinje sa 16-17 godina , RPate crnčugu, počinje polako da pravi probleme , da ne ide u školu , da u školi ubije nekoga , nešto takvo.

Da bi mogli lakše pisati biografije , podijelite sebi priču u nekoliko dijelova npr.

ROĐENJE (Početak života) , i onda pričate o tome ... ali nemojte sad o tome kako ste postali siročadi odmah -.-


... Onda pričate o DJETINSTVU, kako vam je bilo dok ste bili mali , kakav ste imali utisak o ostalima , kako ste pohađali školu , ima dosta tema o tome.
Možete i pričati npr. o svom prvom autu , prvom poslu , prvoj djevojci .Dakle potrebna vam je samo mašta , a ne kratke i glupe IC priče tipa "Ja sam xXx , rođen sam u Los Santosu , živim u Gantonu.Majka mi je umrla mlada , a oca su ubili i zato želim da se osvetim za oca.Ušao sam u bandu...Imam Remingtona i kuću u Gantonu" i to je za vas "RP priča".
Ono što je bitno napomenuti , a to je da većina vas piše različita prezimena (npr. Zovem se Fructuoso Martines , imam brata Jeffrey Cross-a , mama se zove Dalia Smith ...) - to vam je totalni FAIL!
Ali kad pustite maštu na volju , ne skrećite sa RPa , ukoliko trebate neku pomoć oko ovoga , javite mi se na PM.Naravno , NE postajte IC priču prije nego što pročitate PRAVILA POSTANJA I KOMENTIRANJA

Michael_Scofield
Admin

Broj komentara : 8
Join date : 2015-12-17

Vidi profil korisnika http://yunitedblue.board-directory.net

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu